Hribi cu smantana este o ciulama de ciuperci delicioasa. Ceapa se caleste, adaugam hribii tocati peste ceapa si lasam sa fiarba cateva clocote.
Hribi cu smantana este o ciulama de ciuperci delicioasa. Ceapa se caleste, adaugam hribii tocati peste ceapa si lasam sa fiarba cateva clocote. Turnam apoi 200 g de smantana batuta cu o lingura de faina de grau, amestecam si punem peste hribi. Lasam sa dea doua sau trei clocote, dupa care, la final, decoram cu verdeata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii