Iahnia de ciuperci este o mancare cu legume sanatoasa si foarte delicioasa. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape, se scurg si se taie lame.
Iahnia de ciuperci este o mancare cu legume sanatoasa si foarte delicioasa. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape, se scurg si se taie lame. Daca se folosesc ciuperci conservate, acestea se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se taie lame. Ceapa si patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza. Lamaia se taie felii. Ciupercile se inabusa in ulei cu 50 ml apa, dupa care se pun ceapa, pasta de tomate, patrunjelul verde, jumatatea de cub MAGGI, sarea, piperul si apa necesara fierberii. Spre sfarsit, se adauga vin.
Iahnia de ciuperci se serveste calda, cu decor de felii de lamaie si patrunjel verde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii