Pentru mancare de hribii ciupercile uscate se aleg cu foarte mare grija, sa nu aiba viermi. Se spala in cateva ape si se lasa in apa caldicica din ajun pana a doua zi.
Pentru mancare de hribii ciupercile uscate se aleg cu foarte mare grija, sa nu aiba viermi. Se spala in cateva ape si se lasa in apa caldicica din ajun pana a doua zi. Se scurg bine de apa si se taie ca taiteii mai grosi. Apa in care s-au muiat hribii se lasa sa se limpezeasca si se pastreaza. Separat se rumenesc in ulei cepele taiate marunt, se presara faina, se sting cu o ceasca din apa limpezita in care au fost muiati hribii. Se adauga bulion, sare, piper. Se pun hribii si se lasa sa fiarba impreuna, adaugandu-se cate putin din apa in care au fost muiati, pana ce mancarea este gata.
Mancarea de hribi se serveste rece cu patrunjel verde, tocat marunt, deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii