Se curata ciupercile, se spala si se taie bucati mai mari. Se fierb in apa putin sarata. Cind sint gata, se lasa sa se scurga bine de apa. Intre timp
Se curata ciupercile, se spala si se taie bucati mai mari. Se fierb in apa putin sarata. Cind sint gata, se lasa sa se scurga bine de apa. Intre timp se amesteca bine laptele cu faina intr-o cratita, se adauga untul, sarea si in sosul obtinut se pun ciupercile fierte. Se lasa sa mai fiarba citeva minute, se presara cu brinza si se da la cuptor 15 minute.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii