Fierbeti ouale moi, curatati-le si puneti-le intr-un vas de iena uns cu unt netopit. Separat, din 50 g de unt, faina si lapte, pregatiti un sos alb p
Fierbeti ouale moi, curatati-le si puneti-le intr-un vas de iena uns cu unt netopit.
Separat, din 50 g de unt, faina si lapte, pregatiti un sos alb pe care il fierbeti pe foc domol, amestecand mereu, pana cand acesta se desprinde de pe vas.
Luati vasul la o parte, puneti in sos 200 g de cascaval ras si turnati totul peste ouale din vasul de iena.
Ciupercile care au fost spalate, curatate si calite in unt
(pana s-a evaporat toata zeama lasata), turnati-le peste sosul alb din vas.
Deasupra puneti cascavalul ras, stropiti cu putin unt si
dati vasul la cuptor pentru 25 de minute.
Aduceti vasul cu preparatul la masa si serviti-va, dupa gust.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii