Fierbeti ouale moi, curatati-le si puneti-le intr-un vas de iena uns cu unt netopit. Separat, din 50 g de unt, faina si lapte, pregatiti un sos alb p
Fierbeti ouale moi, curatati-le si puneti-le intr-un vas de iena uns cu unt netopit.
Separat, din 50 g de unt, faina si lapte, pregatiti un sos alb pe care il fierbeti pe foc domol, amestecand mereu, pana cand acesta se desprinde de pe vas.
Luati vasul la o parte, puneti in sos 200 g de cascaval ras si turnati totul peste ouale din vasul de iena.
Ciupercile care au fost spalate, curatate si calite in unt
(pana s-a evaporat toata zeama lasata), turnati-le peste sosul alb din vas.
Deasupra puneti cascavalul ras, stropiti cu putin unt si
dati vasul la cuptor pentru 25 de minute.
Aduceti vasul cu preparatul la masa si serviti-va, dupa gust.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii