Pentru mancaruri dietetice! Delicioasa!
Se taie carnea spalata si zvantata in cubulete, apoi se prajeste in uleiul incins. Cand incepe sa se rumeneasca usor, se adauga si ceapa taiata fin si ciupercile feliate. Se lasa sa se caleasca bine, apoi se adauga smantana in care am amestecat bine faina. Se toarna si paharelul de vin alb sec. Se lasa sa clocoteasca cca. 10 minute, apoi se sareaza si condimenteaza dupa plac, apoi se opreste focul si se presara verdeata tocata fin deasupra. Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii