Pastele cu ciuperci si dovlecei sunt absolut delicioase. O mancare cu paste rapida si savuroasa perfecta atat pentru pranz cat si pentru cina.
Spalati bine dovleceii si ciupercile, decojiti ceapa si le taiati in bucati mai mari, cat sa incapa in robotul de bucatarie, in care le veti pune la tocat,la o viteza mare, cat sa le faca fine. Puneti o tigaie medie pe foc, incingeti untul si sotati legumele, in care puneti si usturoiul. Adaugati o cana de supa de pui si fierbeti timp de 20 de minute.
Intre timp, puneti la fiert pastele, dupa metoda traditionala. In apa in care fierbeti pastele puneti sare si putin ulei, asteptati sa dea in clocot si apoi adaugati pastele, pe care le fierbeti al dente, timp de maxim 10 minute. Le scurgeti de apa fierbinte, le treceti printr-un jet rapid de apa rece si le scurgeti iar.
Reveniti la tigaia cu legume. Amestecati usor faina si smantana si mai lasati la fiert 10 minute, apoi turnati sosul cremos peste paste. Amestecati usor si serviti cu parmezan ras deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise"Picnicul bucatarasilor" Cu capsuni dulci si aromate, am pregatit o prajiturica atat de minunata, curcubeu pe...
Prajitura cu capsuni, crema de vanilie si friscaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii