Se taie pieptul de pui cubulete de cca 2cm, se sareaza putin, se da prin malai, apoi se prajeste la foc iute in ulei pana devine auriu. Se scoate din
Se taie pieptul de pui cubulete de cca 2cm, se sareaza putin, se da prin malai, apoi se prajeste la foc iute in ulei pana devine auriu. Se scoate din tigaie si se pune pe un platou. In 2 linguri de ulei se caleste ceapa tocata marunt, cateii de usturoi tocati marunt, se adauga zaharul, ghimbirul, cherry-ul, bulionul, se lasa un pic la calit, apoi se adauga ciupercile si se mai lasa 5-10 min pe foc. Se amesteca cu bucatelele de pui si se serveste cald.
Cu orez chinezesc cu bobul lung.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryEu sunt fan mere acrișoare, din cele verzi și ies tare bune deserturile cu ele, iar adăugând de data aceasta și...
Desert placinta cu mere si perePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii