Sareaza si pipereaza bucatile de pui. Incinge uleiul, pune bucatile de carne si lasa-le sa se rumeneasca pe ambele parti cam 10 minute. Amesteca rosii
Sareaza si pipereaza bucatile de pui. Incinge uleiul, pune bucatile de carne si lasa-le sa se rumeneasca pe ambele parti cam 10 minute. Amesteca rosiile tocate cu vinul alb si supa de gaina, apoi adauga usturoiul. Fierbe amestecul cam 40 de minute.
Topeste o lingura de unt, adauga ciupercile si ceapa si lasa pe foc 10 minute, amestecand mereu. Adauga zeama de lamaie, sarea si piperul. Pune bucatile de carne impreuna cu sosul obtinut, mai lasa pe foc 10 minute, apoi presara busuiocul si patrunjelul. Se serveste cald
Acest preparat cremos se potriveste perfect cu un vin alb, sec, cum este Riesling Italian DOC Recas 2001
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii