Ciupercile Mu-err se pun in 150-200 ml apa si 2 linguri se sos de soia si se fierb 5 minute la foc iute. Se opreste ochiu si se lasa asa la cald, pana
Ciupercile Mu-err se pun in 150-200 ml apa si 2 linguri se sos de soia si se fierb 5 minute la foc iute. Se opreste ochiu si se lasa asa la cald, pana avem nevoie de ele. Se incinge Wok-ul, apoi se toarna uleiul si se lasa la incins. Pieptul de pui, taiat felioare subtirele se pune in uleiul incins. Se amesteca rapid timp de 3-4 minute, se adauga ustroiul tocat fin si sare dupa care se scoate si se pastreaza la cald. In uleiul ramas se adauga ceapa taiata pestisori. (In cazul in care mai e nevoie, adaugati 1-2 linguri de ulei). Ceapa nu o caliti mai mult de 30 de secunde. Adaugam ciupercile, saram (cu atentie) si amestecam. Dupa 4-5 minute se aduga Mu-err cu tot cu zeama, urmat de pieptul de pui si 2-3 linguri de sos soia, degustam. Adaugam sare, daca e nevoie. Repet, economisiti sarea, sosul de soia fiind destul de picant si sarat. Presaram amidonul deasupra, amestecam si oprim focul. Amestecam.
Se serveste cu orez basmati.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii