Pui cu ciuperci si cartofi este o mancare delicioasa si simpla de preparat. Pentru aceasta reteta de mancare cu carne puteti folosi piept sau pulpe de pui.
Pui cu ciuperci si cartofi este o mancare delicioasa si simpla de preparat. Puiul se spala si se portioneaza in bucati de marimea dorita.Ciupercile se spala,se taie in patru si se pun pe foc intr-o tigaie cu putin ulei.Intre timp curatam ceapa,o taiem joulien si o punem in vasul in care gatim,curatam usturoiul,il tocam si-l punem in vas,se iau cartofii se curata, se spala, se taie bastonase de cca 2 cm grosime si se adauga in vas.
Cand ciupercile s-au gatit partial(nu mai au nici un pic din zeama care o lasa)le punem si pe aceastea in vas.
Punem sare, piper, ulei dupa gust si amestecam bine.Deasupra se pun bucatile de pui date cu sare si piper.
Dam totul la cuptor pt cca 60-70 de min(sau pana se rumenesc).Inainte cu 10-15 min sa fie gata se adauga vinul.Deliciosi pt papaciosi.:)
Pui cu ciuperci si cartofi se serveste cald.
Sursa acestei retete este blogul cuinar Retete a la Miki.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii