Puiul in sos cu ciuperci este o mancare usor de facut, o mancare savuroasa ce poate fi servita alaturi de garnitura preferata.
Pulpele de pui se condimenteaza cu sare si piper macinat si se prajesc in putin ulei de masline.
Se dau deoparte si in uleiul ramas se pun ciupercile taiate felii, apoi se adauga rosiile taiate cuburi, sare dupa gust, oregano, piper boabe si usturoiul taiat felii.
Se lasa sa fiarba pana sacde toata zeama lasata de ciuperci si rosii.
La final adaugam pulpele de pui si mai lasam cateva min pentru a se patrunde si carnea mai bine.
Servim puiul cu sos si ciuperci cu o garnitura de orez. Deasupra presaram patrujel verde tocat marunt.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEram in cautarea unei retete de prajitura cu branza pentru acest week-end. Vroiam sa fie ceva cu blat pufos si visine. Cand...
Prajitura turnata cu branza si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii