Sufleu de ciuperci

Spalati foarte bine ciupercile, taiati-le in felii sau in cuburi mici si puneti-le intr-o cratita de teflon cu unt fierbinte, pe foc domol, ca sa se i

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci
  • 100 g unt
  • o ceasca mare cu smantana
  • 4 oua
  • sare si piper
  • marar

Mod de preparare

Spalati foarte bine ciupercile, taiati-le in felii sau in cuburi mici si puneti-le intr-o cratita de teflon cu unt fierbinte, pe foc domol, ca sa se inabuse bine ciupercile, pana cand apa lasata de ele se evapora.

Daca ciupercile insa nu sunt bine patrunse, mai picurati

in vas, din cand in cand, cate putina apa.

Separat, intr-un castron bateti ouale, adaugati smantana, sare, piper, dupa gust, marar tocat fin.

Omogenizati amestecul, puneti ciupercile si amestecati totul foarte bine.

Ungeti o cratita de teflon cu unt, turnati aici compozitia si dati-o la cuptor pana cand preparatul se rumeneste frumos.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Tocanita cu ciuperci

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci