Retete dietetice
Se spala, se curata ciupercile de coaja, se indeparteaza capatul picioruselor si se taie ciupercile in 4. Se incinge uleiul de masline, intr-o oala adanca, la foc mediu si se calesc 2-3 minute ciupercile, adaugand ceapa si calindu-le impreuna, pana cand ceapa devine aurie. Se adauga rosia tocata si se prajeste in continuare, timp de 8 minute. Se toarna supa de legume si, cand amestecul incepe sa fiarba, se adauga cele 3 felii de paine intregi si sare, dupa gust. Se condimenteaza dupa gust cu sare si se adauga usturoiul pisat si un praf de sofran. Se lasa la foc mediu, inca 15 minute, dupa care se serveste cu paine prajita.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii