Retete dietetice
Se spala, se curata ciupercile de coaja, se indeparteaza capatul picioruselor si se taie ciupercile in 4. Se incinge uleiul de masline, intr-o oala adanca, la foc mediu si se calesc 2-3 minute ciupercile, adaugand ceapa si calindu-le impreuna, pana cand ceapa devine aurie. Se adauga rosia tocata si se prajeste in continuare, timp de 8 minute. Se toarna supa de legume si, cand amestecul incepe sa fiarba, se adauga cele 3 felii de paine intregi si sare, dupa gust. Se condimenteaza dupa gust cu sare si se adauga usturoiul pisat si un praf de sofran. Se lasa la foc mediu, inca 15 minute, dupa care se serveste cu paine prajita.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii