Tagliatele cu ciuperci

Tagliatele cu ciuperci sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta cu ciuperci aveti nevoie de faina, unt, lapte, ciuperci si condimente.

Complexitate
medie
Tagliatele cu ciuperci

Ingrediente

  • pentru tagliatele:
  • 3 galbenusuri
  • o lingura sare
  • 350 g faina
  • 2 linguri unt
  • 100 ml apa minerala sau lapte
  • Pentru compozitie:
  • 500g ciuperci
  • piper negru macinat
  • parmezan pentru servit
  • o legatura patrunjel
  • 200g crema de branza

Mod de preparare

Tagliatele cu ciuperci sunt delicioase. Iata cum se prepara aceasta reteta cu ciuperci:

1.Se cerne faina si se amesteca cu galbenusurile, untul, sarea si apa minerala.Se framanta bine aluatul pana ce se simte la degete ca devine usor elastic si nu foarte greu de modelat.
2. Se intinde aluatul si se strange de cateva ori, apoi se lasa cateva minute sa se odihneasca. Se intinde cu sucitorul intr-o foaie subtire si se trece prin masina de taitei sau se taie cu un cutit bine ascutit. Se pune intre timp apa sa clocoteasca cu sare si se baga taglatelele.
3. Separat, se curata ciupercile, se spala si se calesc in unt cu sare si cu piper.Dupa ce s-au rumenit usor, se adauga la sfarsit crema de branza.
4. Dupa ce au fiert pastele, se trec prin jet de apa rece si apoi se amesteca cu ciupercile.


Tagliatele cu ciuperci se servesc ornate cu patrunjel proaspat si parmezan.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide