Tagliatele cu ciuperci

Tagliatele cu ciuperci sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta cu ciuperci aveti nevoie de faina, unt, lapte, ciuperci si condimente.

Complexitate
medie
Tagliatele cu ciuperci

Ingrediente

  • pentru tagliatele:
  • 3 galbenusuri
  • o lingura sare
  • 350 g faina
  • 2 linguri unt
  • 100 ml apa minerala sau lapte
  • Pentru compozitie:
  • 500g ciuperci
  • piper negru macinat
  • parmezan pentru servit
  • o legatura patrunjel
  • 200g crema de branza

Mod de preparare

Tagliatele cu ciuperci sunt delicioase. Iata cum se prepara aceasta reteta cu ciuperci:

1.Se cerne faina si se amesteca cu galbenusurile, untul, sarea si apa minerala.Se framanta bine aluatul pana ce se simte la degete ca devine usor elastic si nu foarte greu de modelat.
2. Se intinde aluatul si se strange de cateva ori, apoi se lasa cateva minute sa se odihneasca. Se intinde cu sucitorul intr-o foaie subtire si se trece prin masina de taitei sau se taie cu un cutit bine ascutit. Se pune intre timp apa sa clocoteasca cu sare si se baga taglatelele.
3. Separat, se curata ciupercile, se spala si se calesc in unt cu sare si cu piper.Dupa ce s-au rumenit usor, se adauga la sfarsit crema de branza.
4. Dupa ce au fiert pastele, se trec prin jet de apa rece si apoi se amesteca cu ciupercile.


Tagliatele cu ciuperci se servesc ornate cu patrunjel proaspat si parmezan.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata de caise

Dulceata de caise

Am avut cateva caise pe acasa care stateau sa se strice . In urma cu vreo luna si jumatate am comandat Green Sugar gelifiant...

Dulceata de caise
Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel

Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel

Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel, mega delicios!

Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel
Supa cremoasa de rosii si ardei copti

Supa cremoasa de rosii si ardei copti

E minunata pentru zilele de vara, se face rapid si se poate servi atat calda cat si rece. Retete dietetice

Supa cremoasa de rosii si ardei copti
Cele mai apreciate rețete
Gem de agrise
1
Dulceata

Gem de agrise

Gemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...

Gem de agrise
Tort de ciocolata
2
Torturi

Tort de ciocolata

Tortul de ciocolata, cu crema fina si blat pufos, usor insiropat, aromat cu portocala, este perfect pentru orice eveniment...

Tort de ciocolata
Ciorba cu carne de porc
3
Ciorbe

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!

Ciorba cu carne de porc
Rulouri cu nectarine și gorgonzola
4
Retete culinare

Rulouri cu nectarine și gorgonzola

Rulouri cu nectarine și gorgonzola - Un aperitiv rafinat și surprinzător, combinând dulceața nectarinelor cu gustul...

Rulouri cu nectarine și gorgonzola
Parteneri
Somon cu sos aioli in pergament
Bucataras.RO

Somon cu sos aioli in pergament

Un preparat extraordinar de gustos!

Somon cu sos aioli in pergament
Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise
Gustos.RO

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise

Galette cu caise - reteta de tarta rustica cu caise. Descopera cum sa prepari o tarta delicioasa si usor de facut, perfecta...

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise
Strudel delicios cu fructe, cu un aluat foietat usor de facut
ReteteCulinare.RO

Strudel delicios cu fructe, cu un aluat foietat usor de facut

Strudel delicios cu fructe, cu un aluat foietat usor de facut
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia