Tocanita cu ciuperci este o reteta cu ciuperci delicioasa ce poate fi consumata alaturi de orez, mamaliga si multe altele. Este aromata, gustoasa si foarte usor de preparat.
Ciupercile se curata si se taie feliute. Intr-o cratita se pune uleiul, se adauga ceapa uscata taiata pestisori si ceapa verde taiata inele si se calesc la foc mic, se pune boiaua de ardei si piperul adaugandu-se apoi cipercile. Se adauga apa cat sa le acopere. Se fierb acoperite, la foc mic, circa 30 minute, pana cand se moaie ciupercile si scade apa ce o lasa Faina se amesteca cu 200 ml lapte, adaugat cate putin ca sa nu faca cocoloase, se desarta peste ciuperci, potrivind de sare. Se lasa sa fiarba cateva clocote, ca sa se lege sosul. Se ia cratita de pe foc si se adauga patrunjelul verde maruntit.
Tocanita de ciuperci este foarte buna cu mamaliguta.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii