Tocanita de ciuperci cu inimi si pipote

Se pun la fiert pipotele si inimile, se caleste ceapa impreuna cu ardeiul si ciupercile. Intrucat ciupercile lasa multa apa se asteapta pana scade un

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de ciuperci cu inimi si pipote

Ingrediente

  • 750 g ciuperci
  • 500 g pipote si inimi pui
  • 2 ardei
  • 2 ceape
  • o conserva rosii

Mod de preparare

Se pun la fiert pipotele si inimile, se caleste ceapa impreuna cu ardeiul si ciupercile. Intrucat ciupercile lasa multa apa se asteapta pana scade un pic mancarea. Dupa ce a scazut se adauga pipotele si inimile de pui fierte, se adauga si conserva de rosii. Se adauga sare, piper, cimbru dupa gust. Se da la cuptor circa 20 minute


Ae poate servi simpla sau cu mamaliguta.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori