Tocanita de galbiori

Tocanita de galbiori este delicioasa. Pentru a prepara aceasta tocanita de ciuperci aveti nevoie de galbiori, smantana, ceapa, marar si patrunjel.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de galbiori

Ingrediente

  • 500 gr galbiori
  • 2 catei de usturoi
  • 200 ml smantana
  • patrunjel
  • marar
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 30 ml ulei
  • 200 ml lapte dulce

Mod de preparare

Tocanita de galbiori este delicioasa. Pentru a prepara aceasta tocanita de ciuperci se spala bine galbiorii, se curata si se taie felii.Se pune uleiul intr-o cratita si se adauga ceapa tocata fin.Dupa ce s-a calit foarte putin se pun galbiorii, se adauga laptele si se lasa sa fiarba 20 de minute. Se piseaza usturoiul si se amesteca cu smantana apoi se adauga tocanitei, se sareaza si se pipareaza dupa gust.Dupa ce s-a racit putin se pune patrunjel si marar tocat.


Tocanita de galbiori se serveste cada, cu paine prajita sau mamaliga.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc