Canapele cu crema de crab

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Crema de crab se prepara astfel: crabul se fierbe, se decorticheaza si se inabusa in ulei cu ceapa. Se ra

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • canapele foitaj (10 buc) 0.150 kg
  • crema de crab 0.150 kg
  • Crema de crab: crab 0.170 kg
  • ulei 0.030 l
  • ceapa 0.025 kg
  • smantana 0.030 kg
  • suc de rosii 0.020 l
  • piper alb 0.001 kg
  • sare 0.002 kg
  • Decor: icre de Manciuria/icre negre 0.010 kg

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Crema de crab se prepara astfel: crabul se fierbe, se decorticheaza si se inabusa in ulei cu ceapa. Se raceste si se amesteca cu smantana, suc de rosii, piper si sare. Fiecare forma de foitaj (rotunda, mica, cu diametrul de circa 2 cm) se acopera cu pasta de crab in forma de avelina. Se decoreaza cu boabe de icre negre sau icre de Manciuria.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc