Cocktail de Gamberetti cu creveti. Crevetii se dau intr-un clocot in apa cu sare si se scurg. Salata se spala si se aleg cateva frunze mai frumoase. Lamaia se feliaza. Intr-un vas se am
Crevetii se dau intr-un clocot in apa cu sare si se scurg. Salata se spala si se aleg cateva frunze mai frumoase. Lamaia se feliaza. Intr-un vas se amesteca maioneza si ketchup-ul, sarea si piperul, apoi se adauga coniacul si 3/4 din cantitatea de creveti. Intr-o cupa de sampanie se pune o frunza de salata pe margine. Se pune cocktailul de gamberetti si se orneaza cu creveti si feliute de lamaie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii