Aceasta delicioasa mancare de creveti cu cus cus o gasiti pe culinar.ro alaturi de alte retete culinare cu creveti. Pentru prepararea ei mai aveti nevoie de usturoi, vin alb, ceapa, ardei, condimente si mirodenii.
Crevetii cu cus-cus sunt deliciosi. Pentru a prepara aceasta reteta cu creveti cus-cus-ul se opareste in apa fiarta, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga o lingura cu ulei de masline si patrunjel tocat, dupa care se pastreaza la cald. Separat se pune pe foc o cana cu apa, vinul, boabele de piper si cuisoarele. se adauga crevetii si se lasa la fiert 5-10 minute. Separat, e caleste ceapa tocata marunt. Se adauga usturoiul zdrobit, ardeiul, ghimbirul si crevetii taiati cubulete. Se lasa pe foc cateva minute, apoi se adauga cus-cusul.
Crevetii cu cus-cus se servesc calzi cu zeama de lamaie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii