Creveti la tigaie cu ardei si spanac

Se incinge bine tigaia. Se pune in tigaie 2 linguri de ulei si dupa cateva secunde se adauga usturoiul. Se caleste pana devine auriu, dupa aceea se pu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri ulei de arahide sau de floarea-soarelui
  • 2 catei mari de usturoi
  • feliati fin
  • 1 ardei capia
  • curatat de cotor si seminte taiat fasii
  • 200 g creveti dezghetati
  • decojiti si bine scursi
  • 2 linguri sos de soia
  • 20 frunze de spanac tinere sau din conserva
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se incinge bine tigaia. Se pune in tigaie 2 linguri de ulei si dupa cateva secunde se adauga usturoiul. Se caleste pana devine auriu, dupa aceea se pune pe o hartie absorbanta pentru a se scurge. Se arunca in tigaie si se caleste cam 1 minut, pana se inmoaie, apoi se scoate din tigaie si se da deoparte. Se toarna in tigaie inca o lingura de ulei si se incalzeste. Se pun crevetii, se calesc 2-3 minute pana sunt patrunsi si incep sa se rumeneasca. Se adauga sosul de soia si se presara sare si piper. Se pune spanacul, se caleste pana se inmoaie si se adauga apoi in tigaie ardeiul si usturoiul. Se serveste imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci