Creveti la tigaie cu ardei si spanac

Se incinge bine tigaia. Se pune in tigaie 2 linguri de ulei si dupa cateva secunde se adauga usturoiul. Se caleste pana devine auriu, dupa aceea se pu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri ulei de arahide sau de floarea-soarelui
  • 2 catei mari de usturoi
  • feliati fin
  • 1 ardei capia
  • curatat de cotor si seminte taiat fasii
  • 200 g creveti dezghetati
  • decojiti si bine scursi
  • 2 linguri sos de soia
  • 20 frunze de spanac tinere sau din conserva
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se incinge bine tigaia. Se pune in tigaie 2 linguri de ulei si dupa cateva secunde se adauga usturoiul. Se caleste pana devine auriu, dupa aceea se pune pe o hartie absorbanta pentru a se scurge. Se arunca in tigaie si se caleste cam 1 minut, pana se inmoaie, apoi se scoate din tigaie si se da deoparte. Se toarna in tigaie inca o lingura de ulei si se incalzeste. Se pun crevetii, se calesc 2-3 minute pana sunt patrunsi si incep sa se rumeneasca. Se adauga sosul de soia si se presara sare si piper. Se pune spanacul, se caleste pana se inmoaie si se adauga apoi in tigaie ardeiul si usturoiul. Se serveste imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori