Aceasta reteta culinara de creveti si pepene rosu pe gratar este de origine thailandeza. Combinatia marinatei este deosebit de aromata, si va va face sa iubiti pepenele rosu pe gratar.
1. Prima data preparam marinata: intr-un blender amesteca, chilliul, usturoiul, ghimbirul, laptele de cocos, sucul de lime, fulgii de nuca de cocos si sosul de soia pana se omogenizeaza.
2. Pune crevetii intr-un bol si adauga marinata. Lasa la frigider pentru o ora.
3. Incalzeste gratarul si adauga crevetii pe bete de frigarui.
4. Bucatile de mango si de pepene aseaza-le separat pe alta frigaruie.
5. Prajeste frigaruile astefel formate, rotindu-le periodic, pentru 6-7 minute.
Serveste crevetii si pepenele pe gratar alaturi de orez sau frunze de salata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii