Fileul de peste in crusta de cocos este o reteta deosebita de peste, ce poate fi pregatita pentru o masa delicioasa sau o masa festiva. Se curata pestele (eu am cumparat file gata curatat) si se usuca bine cu un servetel. Se stopeste cu zama de lamaie si se presara cu sare si piper dup
Se curata pestele (eu am cumparat file gata curatat) si se usuca bine cu un servetel. Se stopeste cu zama de lamaie si se presara cu sare si piper dupa gust. Amestecam pesmetul cu nuca de cocos. Se trece fiecare bucata prin faina, apoi prin ou batut si la final prin amestecul de cocos si pesmet. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti,pina cind se formeaza o crusta aramie. Se scurg de ulei pe un servet absorbant. Cele mai potrivite pentru aceasta combinatie de gusturi sunt: salmon, cod biban, crap, salau sau merluciu.
Pofta buna! Se serveste cu orez cu legume. Reteta File de peste in crusta de cocos a fost propusa de PARADIS pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii