Fructe de mare cu orez si dovlecei

Orezul se curata si se spala. Dovleceii se curata de coaja si se rad prin razatoarea mare. Ceapa se va taia marunt. Ardeiul gras se taie fin. Rosi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr orez
  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 4 rosii
  • 1 ardei gras
  • 300 gr scoici si creveti (fructe de mare asortate)
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 50 gr margarina
  • sare
  • piper
  • curry

Mod de preparare

Orezul se curata si se spala.

Dovleceii se curata de coaja si se rad prin razatoarea mare.

Ceapa se va taia marunt.

Ardeiul gras se taie fin.

Rosiile se vor taia felii.

Orezul se va amesteca cu dovleceii, scoicile, crevetii, ceapa taiata, ardeiul gras, patrunjelul taiat marunt, se adauga margarina, condimentele, rosiile si 600 ml de apa.

Se introduce la cuptor 25 minute la foc potrivit.
Se serveste fierbinte.

Pofta buna!

Reteta Fructe de mare cu orez si dovlecei este propusa de Danna

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci