Fructe de mare cu orez si dovlecei

Se spala orezul, dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoare , ceapa se taie marunt, ardeiul gras se taie fasii, rosiile se taie felii. Orezul

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Fructe de mare cu orez si dovlecei

Ingrediente

  • 200 g orez
  • 2 dovlecei
  • 4 rosii
  • o ceapa
  • un ardei gras
  • 300 g fructe de mare asortate
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • curry
  • 50 g margarina

Mod de preparare

Se spala orezul, dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoare , ceapa se taie marunt, ardeiul gras se taie fasii, rosiile se taie felii.

Orezul se va amesteca cu dovleceii, fructele de mare, ceapa, ardeiul, patrunjelul .

Se adauga margarina, condimentele si rosiile. Se adauga 600 ml apa si se da la cutor.

In reteta zice de 25 minute la foc potrivit si cand ma uit dupa ce trecuse vreo 20 am dat la 200`C timp cam de-o ora, pana mi-a placut mie cum arata si bineinteles orezul sa fie facut.
Se serveste fierbinte.

Pofta buna!

Reteta Fructe de mare cu orez si dovlecei a fost propusa de Rebella pe forum culinar.ro

Alte retete cu fructe de mare gasiti aici:

Creveti cu paste,

Curry cu creveti,

LINGUINI CU MIDII

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci