Se pune pestele intr-un vas cu apa, vinul si cimbrul si se lasa pe foc 8 minute sau pina ce carnea se desface fisii cu usurinta. Separat, se soteaza c
Se pune pestele intr-un vas cu apa, vinul si cimbrul si se lasa pe foc 8 minute sau pina ce carnea se desface fisii cu usurinta. Separat, se soteaza ciupercile si ceapa in unt. Se adauga faina si se amesteca bine. Se ia vasul de pe foc si se adauga, treptat, laptele caldut. Se pune vasul din nou pe foc si se lasa inca un minut dupa ce incepe sa fiarba. Se adauga pestele, cu sosul, fructele de mare, se sareaza si se pipereaza. Se lasa pe foc cinci minute. Se presara patrunjel.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacReteta aceasta de foietaj o am de peste 20 de ani, m-a cucerit de prima data cand am facut-o si o fac deseori, chiar daca...
Cremsnit cu foietaj de casaDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii