Midiile se fierb cu vin alb, sare si apa in cantitate cat sa le acopere. Se lasa pe foc, pana se deschid bine. Se scot din vin, se desprinde usor car
Midiile se fierb cu vin alb, sare si apa in cantitate cat sa le acopere. Se lasa pe foc, pana se deschid bine. Se scot din vin, se desprinde usor carnea si se pune intr-un castron. In vin se pune unt, putin sofran, patrunjel verde si se lasa sa mai fiarba aproximativ 5 minute. Se toarna apoi peste midii. Separat, se fierbe orezul iar cand s-a fiert, se amesteca impreuna cu midiile. Se potriveste la gust cu sare si se presara deasupra patrunjel verde tocat.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Bors de peste
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneCui nu-i place salamul de biscuiti?! M-am gandit sa va prezint reteta de baza asa cum am preluat-o de la mama si bunica mea....
Salam de biscuiţi, reţetă cu fructe confiateIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii