Se fierb midiile impreuna cu ceapa tocata marunt intr-un litru de vin. Separat se prepara un sos alb din 25 gr unt si o lingura cu faina subtiat cu z
Se fierb midiile impreuna cu ceapa tocata marunt intr-un litru de vin. Separat se prepara un sos alb din 25 gr unt si o lingura cu faina subtiat cu zeama din care au fiert midiile si cu lapte. Se adauga galbenusul de ou, sare, se amesteca si se adauga si o lingura cu cascaval ras pe razatoarea mica. Se pune sosul peste midii si se presara deasupra patrunjel tocata marunt.
Aceasta mancare se serveste calda.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Pastrav la cuptor
Tocanita de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii