Pentru midiile pescaresti se fierb midiile. Se scoate cu totul carnea din scoica, se tine la cald, dar nu direct pe masina. Se scurge zeama in alt vas.
Pentru midiile pescaresti se fierb midiile. Se scoate cu totul carnea din scoica, se tine la cald, dar nu direct pe masina. Se scurge zeama in alt vas, Se spala cratita, se pune un pahar nu prea plin de vin alb si o ceapa mica taiata foarte marunt. Se lasa sa scada la foc iute. Se adauga zeama in care au fiert midiile si se lasa sa dea 2 — 3 clocote. Se trage pe marginea masinii, se adauga untul taiat in bucatele mici ca sa se topeasca repede si pesmetul turnat in ploaie, ca sa nu faca cocolosi, apoi patrunjelul si zeama de lamaie. Se pun midiile in sos si se lasa pe foc, dar fara sa fiarba.
Midiile pescaresti se servesc fierbinti.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii