Pentru midiile pescaresti se fierb midiile. Se scoate cu totul carnea din scoica, se tine la cald, dar nu direct pe masina. Se scurge zeama in alt vas.
Pentru midiile pescaresti se fierb midiile. Se scoate cu totul carnea din scoica, se tine la cald, dar nu direct pe masina. Se scurge zeama in alt vas, Se spala cratita, se pune un pahar nu prea plin de vin alb si o ceapa mica taiata foarte marunt. Se lasa sa scada la foc iute. Se adauga zeama in care au fiert midiile si se lasa sa dea 2 — 3 clocote. Se trage pe marginea masinii, se adauga untul taiat in bucatele mici ca sa se topeasca repede si pesmetul turnat in ploaie, ca sa nu faca cocolosi, apoi patrunjelul si zeama de lamaie. Se pun midiile in sos si se lasa pe foc, dar fara sa fiarba.
Midiile pescaresti se servesc fierbinti.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii