Se face un aluat de clatite din faina, apa, lapte, 1 ou si sare. Intre timp se fierb midiile impreuna cu o ceapa tocata marunt. Se scot apoi din coch
Se face un aluat de clatite din faina, apa, lapte, 1 ou si sare. Intre timp se fierb midiile impreuna cu o ceapa tocata marunt. Se scot apoi din cochilii, se dau prin aluatul de clatite si se prajesc in uleiul fierbinte.
Se servesc calde, cu zeama de lamaie.
Alte retete culinare:
Papanasi fierti
Sarmale de post
Placinta de dovleac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii