Pentru midiile prajite cu vin si usturoi se fierb midiile si se scot din scoica. Din ou, lapte, faina, sare si piper se face un aluat gros ca o smantana.
Pentru midiile prajite cu vin si usturoi se fierb midiile si se scot din scoica. Din ou, lapte, faina, sare si piper se face un aluat gros ca o smantana. Se iau midiile cu o furculita, se moaie in aluat si se pun la prajit in untura sau in unt fierbinte.
Midiile prajite cu vin si usturoi se servesc cu zeama de lamaie.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii