Se incalzeste uleiul intr-o cratita destul de mare unde sa aiba loc orezul sa fiarba. Se curata si se toaca ceapa si usturoiul, se toaca ardeiul iute
Se incalzeste uleiul intr-o cratita destul de mare unde sa aiba loc orezul sa fiarba.
Se curata si se toaca ceapa si usturoiul, se toaca ardeiul iute.
Se prajesc citeva minute ceapa si usturoiul. Se adauga orezul si apa, sofranul si cuburile de bulion. Se lasa sa fiarba 15 min.
Se incinge uleiul (1 lingura) pentru carne. Se prajeste carnea.
Se sareaza, se adauga usturoiul tocat si ardeiul iute.
Se mai prajeste totul pe foc mic 10-15 min.
Se pun bucatile de pui peste orez.
Se adauga fasolea verde inghetata. Se lasa sa fiarba 4-5 min. Se taie ardeiul feliute si se amesteca si el.
Se adauga scoicile si fructele de mare. Se lasa sa se incalzeasca scoicile si fructele de mare.
Se orneaza cu felii de lamiie si raci.
Se serveste cu piine si salata
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii