Se pregatesc ingredientele: 3-4 catei de usturoi taiati felii subtiri, 1 ardei iute taiat rondele subtiri. Pastele se fierb "al dente". Dupa fierbere
Se pregatesc ingredientele: 3-4 catei de usturoi taiati felii subtiri, 1 ardei iute taiat rondele subtiri. Pastele se fierb "al dente". Dupa fierbere se amesteca cu o lingura de ulei de masline (pentru a nu se lipi intre ele) si se tin la cald. Cele mai bune paste sunt Barilla Fusilli (spirale), in primul rand datorita gustului, iar apoi datorita faptului ca retin sosul in interiorul spiralei. Se pot folosi si Penne Rigate sau Farfalle. Intr-o tigaie mare se incinge putin ulei de masline (de preferinta extra virgin), si se calesc ingredientele incepand cu usturoiul, pe urma ardeiul iute. Fructele de mare, daca sunt congelate se oparesc cateva minute la foc mic. Separat se topeste untul si se stinge cu un pahar de vin alb sec. Se lasa sa scada vinul pana la jumatate din cantitatea initiala (se poate pune mai mult vin si putin mai mult unt pentru mai mult sos). Se pun fructele de mare bine scurse in tigaia cu usturoi si ardei iute si se calesc putin. Se potrivesc la gust cu sare si piper (atentie la piper deoarece ardeiul iute calit le face foarte de iuti). Pe urma se sting cu sosul de vin si unt. In final se adauga pastele si se amesteca. Pentru impatimitii fructelor de mare recomand 500g paste si 1 kg fructe de mare. Aceste cantitati sunt pentru 4 persoane. Fructele de mare congelate contin in general: sepie, caracatita, creveti, scoici, stele de mare.
Un Sauvignon Blanc sec rece, completeaza in mod fericit o masa cu specific mediteranean.
Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu pruneMusacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...
Musaca greceasca de vinetePentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.
Lichior de bere de casaSunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...
MutabalOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoAmandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...
Amandina insiropata cu cafeaPregatiti in prealabil prunele - spalati-le si taiati-le in jumate pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul....
Prajitura cu pruneAzi vă propun o delicatesă din bucătăria franțuzească, mai ales că piețele abundă de legume și verdețuri...
Ratatouille cu puiPandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii