Pregatim o supa din ceapa, morcov si telina. Peste fileurile (decongelate in cazul acesta) punem zupa cu legumele si vin alb (1/1 vin-supa). Acoperim
Pregatim o supa din ceapa, morcov si telina.
Peste fileurile (decongelate in cazul acesta) punem zupa cu legumele si vin alb (1/1 vin-supa).
Acoperim si lasam 15-20 de minute la cuptor.
Intre timp zdrobim ansoa pasta si tocam oul fiert (pastrati pt final cateva felii de ou) cu patrunjel.
Amestecam unt cu faina, subtiem cu zupa ramasa de la peste.
Adaugam si zeama de lamaie si ansoalele zdrobite.
Pofta buna!
Reteta Peste cu sos de ansoa si oua fierte a fost propusa de BD pe forum culinar.ro
Alte retete cu peste gasiti aici:
Peste la tava cu praz,
Peste - rapid si bun,
Paste cu peste
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii