Se pune pestele in tava cu boabe de piper , sare de mare, foi de dafin si uleiul. Se pune la cuptor la 200 de grade timp de 25 de minute.
Se pune pestele in tava cu boabe de piper , sare de mare, foi de dafin si uleiul. Se pune la cuptor la 200 de grade timp de 25 de minute. Intre timp taiem prazul fin. Dupa ce s-a facut pestele strecuram sosul din tava in tigaia in care am asezat prazul. Mestecam continu la foc mic pana se leaga si gata sosul , sare , piper dupa gust. Se serveste alaturi de peste.
Pofta buna! Reteta Peste la tava cu praz a fost propusa de bebe_bucatar pe forum culinar.ro Alte retete cu peste gasiti aici: File de peste , Papiote de peste, Garganelli (paste) cu peste spada
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii