Peste - rapid si bun

Se adauga ingredientele ca in pozele de mai jos: intai 1/2 din usturoiul curatat si taiat bucatele, peste se adauga 1/2 din ardeii taiati fasii, peste

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Peste - rapid si bun

Ingrediente

  • peste (eu folosesc de cele mai multe ori printesa nilului pt ca nu are oase)
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 legatura de coriandru proaspat
  • 2 lingurite paprika dule
  • 1 lingurita paprika iute
  • 1/3 pahar ulei
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se adauga ingredientele ca in pozele de mai jos: intai 1/2 din usturoiul curatat si taiat bucatele, peste se adauga 1/2 din ardeii taiati fasii, peste 1/2 corianru tocat, peste se adauga pestele, se adauga sare si apoi ce a ramas din cantitati in aceeasi ordine ( usturoi, ardei, coriandru).

se pune capacul si se lasa la foc mic cam 10 minute.

Dupa aceea, intr-un pahar se adauga peste ulei 2 lingurite de paprika dulce si 1/2 lingurita de paprika iute (daca va place mancarea iute puteti sa inversati cantitatile de paprika tongue) si se adauga peste peste.

Se pune capacul la loc si se mai lasa pe foc mic inca 20 de min. Nu se amesteca, eu hatan cratita dintr-o parte in alta.


Pofta buna!

Reteta Peste - rapid si bun a fost propusa de claudia_ash pe forum culinar.ro

Alte retete cu peste gasiti aici:

Papiote de peste,

Peste de mare cu unt alb si cartofi,

Paste cu peste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori