Se trece caracatita prin jet de apa rece si se taie inele. Se pune ceapa tocata, un catel de usturoi, sare, apa si vinul intr-un vas. Se lasa sa fiarb
Se trece caracatita prin jet de apa rece si se taie inele. Se pune ceapa tocata, un catel de usturoi, sare, apa si vinul intr-un vas. Se lasa sa fiarba dupa care se da focul mic. Se pun bucatile de caracatita. Se acopera cu un capac si se lasa pe foc o ora.
Intre timp, se prepara un sos din: ceapa verde, 2 catei de usturoi, uleiul de masline, sucul de lamiie, sare si piper dupa gust.
Se scurge caracatita si se raceste usor. Se acopera cu sosul si se lasa la marinat 15 minute, dupa care se serveste.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii