Pentru scoici cu orez cu legume scoicile se curata si se spala bine in mai multe ape. Se pune la fiert orezul in 3 cani de apa.
Pentru scoici cu orez cu legume scoicile se curata si se spala bine in mai multe ape.
Se pune la fiert orezul in 3 cani de apa.
Intre timp, se taie ceapa verde marunt, se piseaza usturoiul si se taie patrunjelul.
Se topeste un cubulet de unt si se pun legumele congelate la calit. Cand sunt calite, se adauga orezul fiert si trecut pe sub un jet de apa si se amesteca. Se condimenteaza si se mai lasa pe foc mic pana cand scoicile sunt gata, adica 10 minute.
Intr-un wok se pune celalalt cubulet de unt la topit si se adauga scoicile. Dupa cateva minute, se adauga ceapa, se amesteca, se lasa sa se caleasca si ea 2 minute dupa care adaugam usturoiul; se amesteca, se adauga patrunjelul si sucul de la o jumatate de lamaie, se condimenteaza, se amesteca totul si se mai lasa pe foc 1 minut.
Servim scoicile alaturi de garnitura de orez cu legume.
Placinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideSnitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...
Snitel de curcanAm gasit aceasta reteta in caietul bunicii si imi pare bine ca m-am hotarat sa o incerc. A iesit un chec pufos si aromat.
Chec cu nuci si rahatPlacinta cu mere intregi este o prajitura de post cu fructe delicioasa. Faina se amesteca cu 2 linguri zahar ,ulei si apa...
Placinta cu mere intregi de postUn desert racoros,parfumat si usor de preparat!
Burlanase cu crema fina de ouGust și culoare cum numai dovleacul o are. Plăcintă gustoasa de dovleac
Placinta cu dovleacMancarea de spanac cu ou ochi pentru bebelusi este o delicioasa reteta nutritiva, perfecta pentru diversificarea alimentatiei...
Mancare de spanac cu ou ochiIncanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
Comentarii