Scoici cu Parmigiano Reggiano si sunca de Parma este o mancare rafinata, o farfurie in care aromele se imbina in ceva delicios.
Sotati in uleiul de masline ceapa fin feliata si ardeiul iute.
Adaugati scoicile si lasati-le pana devin aurii.
Rumeniti feliile de sunca de Parma pana cand devin crocante.
Pe un platou, aranjati un rand de scoici, peste care adaugati Parmigiano Reggiano ras. Apoi adaugati un rand de felii de trufe si stropiti cu ulei de masline.
Serviti alaturi feliile de sunca de Parma crocante si fasolea verde fiarta peste care ati adaugat patrungel tacat fin si o vinegrata obtinuta din ulei de masline, sucul de lamaie, sare si piper.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii