Se amesteca pe foc mic in lingura de ulei la care se adauga zeama de lamaie ceapa, usturoiul si patrunjelul bine maruntite timp de 10 minute. In retet
Se amesteca pe foc mic in lingura de ulei la care se adauga zeama de lamaie ceapa, usturoiul si patrunjelul bine maruntite timp de 10 minute.
In reteta originala se adauga scoicile intregi la foc mare pentru a se deschide, dar eu am copil mic si operatiunea asta am facut-o separat, in amestecul de mai sus adaugand scoicile gata curatate pe care le-am lasat cateva minute, amestecandu-le des.
Reteta este extrem de simpla si foaaarte gustoasa. Acum am pus ceapa si usturoi verde, dar maine adaug si niste usturoi uscat, pentru ca imi place gustul mai pregnant (nu aveam acum).
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii