Muiem feliile de paine in apa. Tragem pielea de pe sepie, o clatim cu apa rece, o spalam si in interior, apoi o scurgem. Maruntim tentaculele, ceapa s
Muiem feliile de paine in apa. Tragem pielea de pe sepie, o clatim cu apa rece, o spalam si in interior, apoi o scurgem. Maruntim tentaculele, ceapa si usturoiul. Sunca se taie in fasii subtiri. Se incinge uleiul si se calesc in el ceapa si usturoiul. Adaugam tentaculele sepiei, sunca, painea stoarsa si jumatate din verdeata de patrunjel taiata marunt. Adaugam sare si piper, apoi amestecam si fierbem sub capac timp de 15 minute, pana lichidul se evapora. Lasam sa se raceasca. Se umple sepiile cu aceasta compozitie, iar deschiderile se coase cu ata. Punem sepiile in tava, adaugam rosiile, vinul alb, patrunjelul ramas, cimbrul si 2 linguri de ulei de masline. Asezonam cu sare, piper, piper cayenne si prajim la foc mic timp de 20 de minute.
Alte retete recomandate:
Zacusca peste
Zacusca ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii