Stridii cu cascaval la cuptor

Stridii cu cascaval la cuptor este un aperitiv original pentru ocazii deosebite.

Complexitate
redusa
Stridii cu cascaval la cuptor

Ingrediente

  • 24 stridii in cochilii
  • 200g unt
  • 400g spanac proaspat
  • 200g cascaval ras
  • 6 linguri vin rosu

Mod de preparare

Stridii cu cascaval la cuptor este un aperitiv original pentru ocazii deosebite.

Scoateti stridiile din cochilii si ungeti generos interiorul cochiliilor cu unt topit. Asezati un strat de spanac fiert si tocat marunt.

Scufundati stridiile in vin rosu si asezati-le cate doua pe o cochilie. Presarati cu cascaval ras.

Asezati cochiliile pe o tava tapetata cu hartie de copt si puneti la cuptor, la temperatura maxima (250 – 300C). Coaceti putin, pana se rasucesc usor marginile stridiilor.

 


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc