Stridii cu cascaval la cuptor

Stridii cu cascaval la cuptor este un aperitiv original pentru ocazii deosebite.

Complexitate
redusa
Stridii cu cascaval la cuptor

Ingrediente

  • 24 stridii in cochilii
  • 200g unt
  • 400g spanac proaspat
  • 200g cascaval ras
  • 6 linguri vin rosu

Mod de preparare

Stridii cu cascaval la cuptor este un aperitiv original pentru ocazii deosebite.

Scoateti stridiile din cochilii si ungeti generos interiorul cochiliilor cu unt topit. Asezati un strat de spanac fiert si tocat marunt.

Scufundati stridiile in vin rosu si asezati-le cate doua pe o cochilie. Presarati cu cascaval ras.

Asezati cochiliile pe o tava tapetata cu hartie de copt si puneti la cuptor, la temperatura maxima (250 – 300C). Coaceti putin, pana se rasucesc usor marginile stridiilor.

 


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori