Carnea si ceapa se trec de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu oul, orezul, patrunjelul tocat, cimbrul, sare si ulei. Ardeii se spala
Carnea si ceapa se trec de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu oul, orezul, patrunjelul tocat, cimbrul, sare si ulei.
Ardeii se spala sub jet de apa rece, se curata de
cotor, se oparesc in apa clocotita si se umplu cu compozitia pregatita.
Se prepara un sos (fiert pe foc iute cam 10 minute) din rosii fierte, pasirate, si patrunjel verde, tocat marunt.
Apoi se adauga zaharul si putin ulei, dupa care se toarna
intr-o tava.
In acest sos se asaza ardeii umpluti si se lasa la cuptor circa 45 de minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
retete dietetice,
retete salate,
Retete vegetariene

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii