Carnea si ceapa se trec de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu oul, orezul, patrunjelul tocat, cimbrul, sare si ulei. Ardeii se spala
Carnea si ceapa se trec de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu oul, orezul, patrunjelul tocat, cimbrul, sare si ulei.
Ardeii se spala sub jet de apa rece, se curata de
cotor, se oparesc in apa clocotita si se umplu cu compozitia pregatita.
Se prepara un sos (fiert pe foc iute cam 10 minute) din rosii fierte, pasirate, si patrunjel verde, tocat marunt.
Apoi se adauga zaharul si putin ulei, dupa care se toarna
intr-o tava.
In acest sos se asaza ardeii umpluti si se lasa la cuptor circa 45 de minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
retete dietetice,
retete salate,
Retete vegetariene
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii