Ardeii umpluti pane sunt un deliciu la orice masa si mai ales savurati cu un sos care sa le completeze gustul.
Se spala ardeii, apoi li se face o taietura pe lungime, prin care se scot semintele si se umplu cu branza topita.
Se amesteca faiana cu lapte, oua si parmezan, sare si piper.
Ardeii astfel umpluti se dau prin faiana, apoi prin amestecul de pane si se prajesc in ulei incins. Dupa ce s-au rumenit frumos pe ambele parti se pun sa se scurga de excesul de ulei pe hartie absorbanta.
Sucul de rosii se fierbe 5 min, se adauga ceapa verde si patrunjelul verde tocat si se potriveste gustul de sare si piper.
Ardeii umpluti pane se servesc impreuna cu sosul de rosii.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii