Ardei umpluti pane

Ardeii umpluti pane sunt un deliciu la orice masa si mai ales savurati cu un sos care sa le completeze gustul.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr ardei gras
  • 6 triunghiuri de branza topita
  • 2 oua
  • 150 gr faina
  • 2 linguri parmezan ras
  • 100 ml lapte
  • Pentru sos:
  • 100 ml suc de rosii
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • sare si piper

Mod de preparare

Se spala ardeii, apoi li se face o taietura pe lungime, prin care se scot semintele si se umplu cu branza topita.

Se amesteca faiana cu lapte, oua si parmezan, sare si piper.

Ardeii astfel umpluti se dau prin faiana, apoi prin amestecul de pane si se prajesc in ulei incins. Dupa ce s-au rumenit frumos pe ambele parti se pun sa se scurga de excesul de ulei pe hartie absorbanta.

Sucul de rosii se fierbe 5 min, se adauga ceapa verde si patrunjelul verde tocat si se potriveste gustul de sare si piper.


Ardeii umpluti pane se servesc impreuna cu sosul de rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci