Ardeii umpluti pane sunt un deliciu la orice masa si mai ales savurati cu un sos care sa le completeze gustul.
Se spala ardeii, apoi li se face o taietura pe lungime, prin care se scot semintele si se umplu cu branza topita.
Se amesteca faiana cu lapte, oua si parmezan, sare si piper.
Ardeii astfel umpluti se dau prin faiana, apoi prin amestecul de pane si se prajesc in ulei incins. Dupa ce s-au rumenit frumos pe ambele parti se pun sa se scurga de excesul de ulei pe hartie absorbanta.
Sucul de rosii se fierbe 5 min, se adauga ceapa verde si patrunjelul verde tocat si se potriveste gustul de sare si piper.
Ardeii umpluti pane se servesc impreuna cu sosul de rosii.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii