Se spala bamele si li se indeparteaza coditele. Se lasa intr-un vas cu apa, sare si otet pana in momentul in care se prepara. Intre timp, se curata ce
Se spala bamele si li se indeparteaza coditele. Se lasa intr-un vas cu apa, sare si otet pana in momentul in care se prepara.
Intre timp, se curata ceapa si se taie solzisori. Ardeiul se spala, se curata de seminte si se taie in cubulete. Se pune ceapa la calit in patru linguri de ulei impreuna cu usturoiul taiat in jumatati si se adauga ardeiul. Cand ceapa incepe sa se inmoaie, se toarna bulionul, desfacut intr-o cana cu supa de oase. Se potriveste de sare si piper si se acopera, lasand sa fiarba inabusit.
Alte preparate culinare recomandate
Musaca de vinete
Iahnie de fasole
Legume la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii