Cartofii se fierb in coaja, se curata si se feliaza. Varza create se desface in frunze si se fierbe pe jumatate cu morcovii feliati. (Sau se prepara i
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se feliaza. Varza create se desface in frunze si se fierbe pe jumatate cu morcovii feliati. (Sau se prepara in abur pana este facuta pe jumatate). Prazul si rosiile se taie felii. Se captuseste cu varza un castron sau o tava termo-rezistenta unsa cu ulei apoi se pune un strat de praz, cartofi si morcovi. Se sareaza si se acopera deasupra cu rosii. Se stropeste cu sosul béchamel si se presara cu cascavalul ras.
Se coace in cuptor preincalzit, la foc mediu, pana sosul de deasupra devine rosiatic.
Alte retete culinare recomandate
Ciuperci umplute
Tocanita de carne
Tocanita de cartofi cu carne
Tocanita de cartofi cu pui
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcAm pregătit acest tort cu ocazia zilei de naștere a mezinei noastre, conform solicitării ei: cu căpșuni și ciocolată....
Desert tort cu capsuni si ciocolata
Comentarii