Cartofii se fierb in coaja, se curata si se feliaza. Varza create se desface in frunze si se fierbe pe jumatate cu morcovii feliati. (Sau se prepara i
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se feliaza. Varza create se desface in frunze si se fierbe pe jumatate cu morcovii feliati. (Sau se prepara in abur pana este facuta pe jumatate). Prazul si rosiile se taie felii. Se captuseste cu varza un castron sau o tava termo-rezistenta unsa cu ulei apoi se pune un strat de praz, cartofi si morcovi. Se sareaza si se acopera deasupra cu rosii. Se stropeste cu sosul béchamel si se presara cu cascavalul ras.
Se coace in cuptor preincalzit, la foc mediu, pana sosul de deasupra devine rosiatic.
Alte retete culinare recomandate
Ciuperci umplute
Tocanita de carne
Tocanita de cartofi cu carne
Tocanita de cartofi cu pui
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si mentaNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptorPrajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de: 10...
Cuib de viespe cu nuca si miere de albinePentru bezele simple se bat albusurile intr-un cazanel sau intr-o oala, pe marginea masinii, se amesteca cu zaharul vanilat...
Bezele simple si rapideCum se face sucul de rosii. Ieri mi-am petrecut ziua preparand un suc de rosii tare gustos, din rosii de gradina si ardei...
Cum se face sucul de rosiiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii