Se fac clatite normale,poate putin mai groase decit de obicei(8 -10 bucati). Umplutura: din 4-6 cartofi mai mari se face un pireu. Cind s-a racit se
Se fac clatite normale,poate putin mai groase decit de obicei(8 -10 bucati).
Umplutura: din 4-6 cartofi mai mari se face un pireu. Cind s-a racit se amesteca cu 1 galbenus, sare piper dupa gust, patrunjel tocat marunt, marar (sau alte
verdeturi),250g brinza proaspata si ceva afumatura sau cirnati taiate marunt si putin prajite.
Cu compozitia aceasta se umplu clatitele care apoi se aseaza intr-o
forma rezistenta la foc si unsa putin cu
unt.
Se bat separat 2 oua plus albusul ramas (asa ca pt.
omleta) si se mai adauga 1/2 cana de supa din vegeta. Toate astea se toarna peste clatite.
Deasupra se pun rondele de rosii curatate de coaja si felii de brinza "MOZARELLA"-
Se tine la cuptor cca.20 minute (pina prinde o
culoare frumoasa,aurie) ,cam la 180 grade.
Cu salata verde.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii