Se fac clatite normale,poate putin mai groase decit de obicei(8 -10 bucati). Umplutura: din 4-6 cartofi mai mari se face un pireu. Cind s-a racit se
Se fac clatite normale,poate putin mai groase decit de obicei(8 -10 bucati).
Umplutura: din 4-6 cartofi mai mari se face un pireu. Cind s-a racit se amesteca cu 1 galbenus, sare piper dupa gust, patrunjel tocat marunt, marar (sau alte
verdeturi),250g brinza proaspata si ceva afumatura sau cirnati taiate marunt si putin prajite.
Cu compozitia aceasta se umplu clatitele care apoi se aseaza intr-o
forma rezistenta la foc si unsa putin cu
unt.
Se bat separat 2 oua plus albusul ramas (asa ca pt.
omleta) si se mai adauga 1/2 cana de supa din vegeta. Toate astea se toarna peste clatite.
Deasupra se pun rondele de rosii curatate de coaja si felii de brinza "MOZARELLA"-
Se tine la cuptor cca.20 minute (pina prinde o
culoare frumoasa,aurie) ,cam la 180 grade.
Cu salata verde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii