Toaca varza marunt si opareste-o vreo 10 minute in apa cu sare, scurge-o si stoarce-o bine de zeama. Da laptele intr-un clocot, ia-l de pe foc si ames
Toaca varza marunt si opareste-o vreo 10 minute in apa cu sare, scurge-o si stoarce-o bine de zeama. Da laptele intr-un clocot, ia-l de pe foc si amesteca-l cu grisul. Lasa sa se raceasca, dupa care incorporeaza galbenusurile. incinge putin ulei si caleste ceapa tocata marunt, ardeiul tocat si carnaciorii. Cand sunt gata, incorporeaza amestecul de gris si adauga varza. Bate spuma albusurile si amesteca totul cu cascavalul ras. Drege gustul de sare. Unge un vas de copt cu unt si toarna tot amestecul in el. Da la cuptor la foc moderat, 35 de minute.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti Placinta de dovleac Mancare de mazare Varza murata

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii