Pentru budinca de vinete am curatat cartofii, i-am taiat rondele, i-am rumenit in ulei de masline, apoi am stins cu bulionul si i-am mai lasat putin la fiert.
Pentru budinca de vinete cu cartofi si rosii am curatat cartofii, i-am taiat rondele, i-am rumenit in ulei de masline, apoi am stins cu bulionul si i-am mai lasat putin la fiert.
Dupa ce s-au fiert i-am pus intr-un vas termorezistent si m-am apucat sa prajesc vanata.
Vanata am taiat-o rondele sau felii si am prajit-o in ulei de masline.
Apoi am tocat ceapa si usturoiul marunt si le-am calit in uleiul ramas de la vinete, dupa care am adaugat sucul de rosii (cele 3 rosii le-am dat pe razatoare), sare si piper; am mai lasat putin la fiert pana s-a facut un sos.
M-am intors la cartofi pe care i-am presarat cu frunze de patrunjel, apoi am turnat sosul peste ei
Am asezat feliile de vanata peste cartofi si am mai dat la cuptor pentru 15 minute.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii